Onze diensten.

Qart Media Header 2 2 - Qart Media | Videoproductie

Bedrijfsfilm

Met een bedrijfsfilm laat je een sfeerimpressie van je bedrijf zien. Een professionele bedrijfsfilm vertegenwoordigt jouw bedrijf, merk, product of dienst.

pexels vojtech okenka 392018 1 - Qart Media | Videoproductie

Animatievideo

Complexe boodschappen op een heldere manier uitleggen kan een uitdaging zijn. Animatie kan daar erg bij helpen. Door getekende beelden te gebruiken kan erg er veel duidelijk gemaakt worden in een korte tijd.

Qart Media Header 1 2 - Qart Media | Videoproductie

Dronevideo

Met een dronevideo kun je op een spectaculaire manier de wereld van boven laten zien. Of het nou is al toevoeging van een al bestaande video of om iets duidelijk te maken, een dronevideo kan erg verhelderend zijn.

pexels cytonn photography 955395 - Qart Media | Videoproductie

Wervingsvideo

Personeel vinden kan een enorme uitdaging zijn. Met behulp van een wervingsvideo kun je de voordelen laten zien van het werken bij uw bedrijf. Tevens kan op deze manier alvast een voorproefje gegeven worden van de functie die vervult moet gaan worden.

pexels caio 59884 - Qart Media | Videoproductie

Aftermovie

Door een aftermovie te laten maken van een gelegenheid zoals een evenement, beurs of bruiloft kun je een onvergetelijke herinnering keer op keer herbeleven.

Qart Media 1 2 - Qart Media | Videoproductie

Sociale media video

Social media video’s kunnen uw boodschap op een boeiende en gerichte manier overbrengen op uw doelgroep. De interactie op sociale media is enorm hoog. Door sociale media video’s te gebruiken kunt u het bereik vergroten en op deze manier worden ook meer potentiële klanten aangetrokken.

pexels ekaterina bolovtsova 4049984 - Qart Media | Videoproductie

Instructievideo

Een instructievideo kan enorm handig zijn om een handeling uit te leggen of kennis te delen. Het kan veel tijd kosten om iets aan iemand uit te leggen, daarom biedt een video de oplossing. De leerstof kan herhaald worden totdat het helemaal duidelijk is. 

pexels kyle loftus 6621438 - Qart Media | Videoproductie

Documentaire

Een documentaire of docu is een film gebaseerd op feiten. Het geeft een realistisch beeld en het wordt gefilmd zoals het is. Mensen kijken naar een documentaire om meer te leren over een bepaald onderwerp. Het zijn dus leerzame films die vaak op een leuke manier in beeld zijn gebracht.

pexels jeremy wong 1043902 - Qart Media | Videoproductie

Bruiloftsvideo

Een video van je bruiloft is een geweldige manier om je trouwdag keer op keer compleet te kunnen herbeleven. 

pexels expect best 323780 - Qart Media | Videoproductie

Vastgoedvideo

Een vastgoedvideo zorgt ervoor dat mensen die online aan het zoeken zijn naar een nieuwe woning of beleggingspand een duidelijk beeld krijgen van het pand.

pexels kaboompics com 6335 - Qart Media | Videoproductie

Omslagvideo

Op een website of Facebook is het mogelijk om een video bovenaan de pagina te plaatsen als achtergrond of als omslag van je online profiel. Omslagvideo’s op uw website zijn effectief omdat dit ervoor zorgt dat mensen langer op uw pagina houden en daarnaast verhoogt u uw Google-ranking.

pexels karolina grabowska 5650045 2 - Qart Media | Videoproductie

Commercial

Een commercial is een reclameboodschap met als doel de kijker aan te zetten tot actie, zoals de aankoop van een product.

pexels terje sollie 320617 1 - Qart Media | Videoproductie

Iets anders?

Staat wat je zoekt er niet tussen? Neem ook dan contact met ons op. Dan gaan we kijken of we u alsnog van dienst kunnen zijn!

Contactformulier succesvol verzonden!