Werkwijze.

Free Simple Modern Circle Design Studio Logo 4 - Qart Media | Videoproductie
Free Simple Modern Circle Design Studio Logo 2 - Qart Media | Videoproductie
Free Simple Modern Circle Design Studio Logo 3 - Qart Media | Videoproductie

De eerste stap in ons videoproductieproces omvat een kennismakingsgesprek. Dit kan plaatsvinden via telefoon of op uw locatie. Tijdens deze ontmoeting zullen we uw behoeften, wensen en doelstellingen bespreken en deze afstemmen op uw specifieke eisen.

Graag bieden wij u een eerste offerte aan, welke is gebaseerd op uw specifieke behoeften en doelen. In deze offerte zullen wij de verschillende mogelijkheden presenteren die wij kunnen bieden, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de opties.

We plannen een sessie om de inhoud van de film te bespreken en op basis daarvan wordt een script geschreven. Als er feedback is, verwerken we deze in een tweede versie van het script.

Nadat het script voltooid is, breekt de uitvoeringsfase aan en gaan we aan de slag met het filmen van uw project. We maken gebruik van professionele videoapparatuur en hebben al heel wat jaren ervaring in de videobranche.  

Tijdens de opnames doen we er alles aan om de sfeer en boodschap van uw film op de juiste manier over te brengen. Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, documentaire of aftermovie, wij zorgen voor een hoogwaardige productie waar u trots op kunt zijn. Wij hebben oog voor detail en streven ernaar om de boodschap van uw film op de best mogelijke manier over te brengen.

Na het filmen bewerken we het materiaal tot een mooi geheel. Wij combineren de juiste beelden met de juiste muziek en zorgen ervoor dat uw boodschap kraakhelder is en blijft hangen bij de kijker.

We vinden het belangrijk dat het eindresultaat van de montage en bewerking aansluit bij uw wensen. Daarom is er ruimte voor feedback tijdens deze fase. Als u graag iets anders zou willen zien, kunt u dat aan ons doorgeven en zullen we ons best doen om uw feedback te verwerken. Op deze manier zorgen we er samen voor dat het eindresultaat helemaal naar uw tevredenheid is.

Na de laatste bewerkingen is het tijd voor de oplevering! We zullen het eindresultaat aan u presenteren en ervoor zorgen dat u tevreden bent met het uiteindelijke product. We kunnen het bestand in het gewenste formaat aanleveren, zodat u het kunt gebruiken voor uw gewenste doeleinden.

Contactformulier succesvol verzonden!