Over ons.

IMG 5281 - Qart Media | Videoproductie

Even voorstellen...

Mijn naam is Daniël Quaak. Al heel wat jaren ben ik bezig met video. In november 2022 was het dan eindelijk het moment om mij met Qart Media officieel in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

Sinds mijn tiende levensjaar heb ik al iets van een camera vast. Het begon met foto’s en filmpjes maken voor mijn plezier, dat is uiteindelijk verder ontwikkelt naar serieuze video’s voor bedrijven en stichtingen.

Met Qart Media produceer ik video’s voor particulier, bedrijf & stichting. Vaak wordt er gezegd ‘beelden zeggen meer dan duizend woorden’ en dat is ook echt zo. Met een video kan je veel meer laten zien in korte tijd dan tekst. Het menselijk brein werkt effectiever wanneer informatie op een visuele manier wordt overgebracht in plaats van door cijfers en woorden. Mensen onthouden meer wanneer ze iets binnenkrijgen op een visuele manier (Mindlab International).

Het doel is het om samen met u een video (of meerdere video’s) neer te zetten waardoor mensen geïnspireerd raken. Krachtige en doeltreffende video’s. 

Er is enorm veel mogelijk. In diverse soorten video kunnen wij u voorzien. Van een spectaculaire dronevideo tot een indrukwekkende bruiloftsvideo. Iets duidelijk maken doormiddel van een animatievideo of een gave aftermovie laten maken van een onvergetelijke gebeurtenis.

De interesse gewekt? Kop koffie? Neem contact met mij op!

pexels pixabay 163007 - Qart Media | Videoproductie

Telefoon

(06) 13 11 32 30

pexels cottonbro studio 5474294 - Qart Media | Videoproductie

Mail

daniel@qartmedia.nl

Contactformulier succesvol verzonden!