Vacaturevideo

Een effectieve manier voor het werven van nieuw personeel.

Zoektocht naar talent

In de snelgroeiende economie van vandaag zien we een aanzienlijke toename in de vraag naar getalenteerd personeel. Traditionele wervingsmethoden, zoals vacaturebanken, kranten en tijdschriften, kunnen soms minder effectief zijn.

Wil je opvallen en de perfecte kandidaat aantrekken? Overweeg dan om jouw vacatures te presenteren in de vorm van boeiende vacaturevideo’s.

Werkwijze

Dit kan plaatsvinden via telefoon of op locatie. Tijdens deze ontmoeting zullen we jouw behoeften en wensen bespreken en deze afstemmen op je specifieke eisen.

Na bespreking van je wensen en behoeften, zullen we een gedetailleerde offerte opstellen met de diensten en eventuele extra kosten.

We plannen een sessie in om de inhoud van de bedrijfsfilm te bespreken. Wat moet er allemaal in de video komen, wie komen er aan het woord? Op basis daarvan schrijven we een script.

Script klaar? Camera loopt? Actie! Tijdens de opnames leggen we de benodigde beelden vast voor jouw effectieve vacaturevideo.

Na het filmen bewerken we het materiaal tot een mooi geheel. We combineren de juiste beelden met de juiste muziek, met als resultaat een schitterende terugblik voor jou.

We hechten grote waarde aan jouw tevredenheid. Jouw feedback is van harte welkom. We streven ernaar om aan jouw wensen te voldoen.

Na de laatste bewerkingen is het tijd voor de oplevering! We sturen het eindresultaat naar je op en zorgen ervoor dat je tevreden bent met het eindproduct. 

Voorbeeld

Bekijk hieronder een voorbeeld van een vacaturevideo die wij hebben gemaakt.

Van Lienden Kooistra Qart Media - Qart Media | Videoproductie
Video afspelen

Dit zoek ik!

Vraag een offerte aan of vul het contactformulier hieronder in.

© 2023 Qart Media - Alle rechten voorbehouden