Aftermovie

Laat hoogtepunten vastleggen doormiddel van een aftermovie.

Herbeleef

Een aftermovie is een krachtige vorm van videoproductie die de hoogtepunten en de sfeer van een evenement in volle glorie vastlegt. Of het nu gaat om een evenement, een bedrijfsuitje of een conferentie, aftermovies vangen de emotie en de energie van het moment op een meeslepende manier. Het is enorm leuk om de gelegenheid later opnieuw te beleven. Niet alleen als een blijvende herinnering, maar ook als krachtig promotiemateriaal waarmee je potentiële klanten en personeel kunt aantrekken.

Werkwijze

Dit kan plaatsvinden via telefoon of op locatie. Tijdens deze ontmoeting zullen we jouw behoeften en wensen bespreken en deze afstemmen op je specifieke eisen.

Na bespreking van je wensen en behoeften, zullen we een gedetailleerde offerte opstellen met de diensten en eventuele extra kosten.

Op de dag van het evenement waarvan we de aftermovie gaan opnemen, zorgen we ervoor dat we stipt op tijd op locatie aanwezig zijn. We leggen elk waardevol moment vast en blijven zo lang als jij dat van ons vraagt.

Na het filmen bewerken we het materiaal tot een mooi geheel. We combineren de juiste beelden met de juiste muziek, met als resultaat een schitterende terugblik voor jou.

Nadat we de montage hebben afgerond, sturen we je de aftermovie zo snel mogelijk toe. Nu heb je een toffe terugblik om te delen met de rest van de wereld!

Voorbeeld

Bekijk hieronder een voorbeeld van een aftermovie die wij hebben gemaakt

Qart Media 02 - Qart Media | Videoproductie
Video afspelen

Dit zoek ik!

Vraag een offerte aan of vul het contactformulier hieronder in.

© 2023 Qart Media - Alle rechten voorbehouden