Bedrijfsfilm

Zet je bedrijf op de kaart met een bedrijfsfilm.

Jouw unieke verhaal

Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke verhaal. Onze missie is om dit verhaal krachtig over te brengen en je klanten te overtuigen. Bij Qart Media hebben we jarenlange ervaring in het produceren van bedrijfsfilms voor zowel particuliere bedrijven als maatschappelijke organisaties. We staan klaar om met je mee te denken en je te adviseren over hoe je (potentiële) klanten kunt benaderen.

Werkwijze

Dit kan plaatsvinden via telefoon of op locatie. Tijdens deze ontmoeting zullen we jouw behoeften, wensen en doelstellingen bespreken en deze afstemmen op je specifieke eisen. 

Na bespreking van je wensen en behoeften, zullen we een gedetailleerde offerte opstellen met de diensten en eventuele extra kosten.

We plannen een sessie in om de inhoud van de bedrijfsfilm te bespreken. Op basis daarvan schrijven we een script.

Script klaar? Camera loopt? Actie! Tijdens de opnames leggen we de benodigde beelden vast voor jouw impactvolle bedrijfsfilm.

Na het filmen bewerken we het materiaal tot een mooi geheel. We combineren de juiste beelden met de juiste muziek en zorgen ervoor dat je boodschap kraakhelder is en blijft hangen bij de kijker.

We hechten grote waarde aan jouw tevredenheid. Jouw feedback is van harte welkom. We streven ernaar om aan jouw wensen te voldoen.

Na de laatste bewerkingen is het tijd voor de oplevering! We sturen het eindresultaat naar je op en zorgen ervoor dat je tevreden bent met het eindproduct. 

Dit zoek ik!

Vraag een offerte aan of vul het contactformulier hieronder in.

© 2023 Qart Media - Alle rechten voorbehouden